Jahňacie kotlety marinované v koňaku so sezamom
Postup
-
1
Jahňacie kotlety nasolíme, okoreníme, pokvapkáme limetovou šťavou, medom, polejeme koňakom, pridáme sezam, jemne premiešame a dáme odležať do chladničky minimálne na dve hodiny.
- 2
Na rozohriatej panvici orestujeme fazuľkové struky, cherry paradajky, osolíme, okoreníme, pridáme maslo a jemne podusíme.
- 3
Zelenina (fazuľkové struky) musí byť v strede chrumkavá.
- 4
Na panvici rozpálime olivový olej a pripravené kotlety prudko opekáme z obidvoch strán do zlatohneda.
- 5
Potom ich podlejeme zvyškom marinády a necháme prevrieť. Podávame so zeleninou a varenými zemiakmi v šupke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu