Jahňacie kotlety marinované v koňaku so sezamom

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009
Jahňacie kotlety marinované v koňaku so sezamom

Suroviny

1000 g
1 dl
25 g
1 PL
200 g
200 g
4 ks
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jahňacie kotlety nasolíme, okoreníme, pokvapkáme limetovou šťavou, medom, polejeme koňakom, pridáme sezam, jemne premiešame a dáme odležať do chladničky minimálne na dve hodiny.

  2. 2

    Na rozohriatej panvici orestujeme fazuľkové struky, cherry paradajky, osolíme, okoreníme, pridáme maslo a jemne podusíme.

  3. 3

    Zelenina (fazuľkové struky) musí byť v strede chrumkavá.

  4. 4

    Na panvici rozpálime olivový olej a pripravené kotlety prudko opekáme z obidvoch strán do zlatohneda.

  5. 5

    Potom ich podlejeme zvyškom marinády a necháme prevrieť. Podávame so zeleninou a varenými zemiakmi v šupke.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: