Jahňacie kotlety marinované v koňaku so sezamom
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Jahňacie kotlety nasolíme,
okoreníme, pokvapkáme
limetovou šťavou,
medom, polejeme
koňakom, pridáme
sezam, jemne premiešame
a dáme odležať do
chladničky minimálne na
dve hodiny.
 - Na rozohriatej
panvici orestujeme
fazuľkové struky, cherry
paradajky, osolíme, okoreníme,
pridáme maslo
a jemne podusíme.
 - Zelenina
(fazuľkové struky)
musí byť v strede chrumkavá.
 - Na panvici rozpálime
olivový olej a pripravené
kotlety prudko opekáme
z obidvoch strán
do zlatohneda.
 - Potom
ich podlejeme zvyškom
marinády a necháme prevrieť.
Podávame so zeleninou
a varenými zemiakmi
v šupke.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |