Foto: jody
Ako inak, inšpirovala som sa varechou, bolo tu nedávno pár receptov na mletý rezeň, tak som si to zasa prispôsobila. Ďakujem všetkým, od koho Zobraziť celý popisAko inak, inšpirovala som sa varechou, bolo tu nedávno pár receptov na mletý rezeň, tak som si to zasa prispôsobila. Ďakujem všetkým, od koho som opisovala... :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Syr nastrúhame najemno a zmiešame s mäsom, rožkami pokrájanými nadrobno a poliatymi mliekom, pórom na kolieska, dvomi vajíčkami a soľou. Aj je zmes pririedka, pridáme strúhanku.
-
2
Fašírkovú zmes necháme aspoň pol hodinky odstáť v chladničke. Potom formujeme menšie ploché rezníky, obalíme v strúhanke (kto má chuť a čas, v trojobale) a vypražíme.
-
3
Z uvarených zemiakov, masla a mlieka spravíme strapatú kašu (neviem ako sa to povie po slovensky :-) je to niečo ako šťouchané brambory, proste nie hladká krémová kaša) a k rezňom podávame spolu s horčicou a surovou cibuľou. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu