« Naspäť na tento recept

Huspenina teraz aj s údeným mäsom (fotorecept) verzia na vytlačenie

U nás veľmi obľúbená huspenina a robím ju len s čerstvého mäsa, teraz som pridala aj údené rebrá, jej chuť je intenzívnejšia ako z čerstvého mäsa.

Autor receptu: izabella929

Postup receptu

Mäso som umyla a vložila do hrnca, zaliala som ho studenou vodou.
Huspenina teraz aj s údeným mäsom (fotorecept) - obrázok 1

Pridala som očistenú, umytú zeleninu, cibuľu a cesnak, bobkové listy a celé čierne korenie, položila na sporák a na slabom plameni nechala variť 4 hod.
Huspenina teraz aj s údeným mäsom (fotorecept) - obrázok 2

Keď bolo mäso mäkké, vybrala som ho na dosku a polievku som precedila cez husté sitko.
Huspenina teraz aj s údeným mäsom (fotorecept) - obrázok 3

Mäso som nakrájala na malé kúsky a vložila som ich do pripravených misiek
Huspenina teraz aj s údeným mäsom (fotorecept) - obrázok 4

a zaliala som ich polievkou. Nechala som ich vychladiť na stole a potom som ich uložila do chladničky.
Huspenina teraz aj s údeným mäsom (fotorecept) - obrázok 5

Prajem vám dobrú chuť
Huspenina teraz aj s údeným mäsom (fotorecept) - obrázok 6

Suroviny




8
porcií
10
minút
príprava
250
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist