Foto: izabella929
Veľmi milujem toto jedlo, ale len ak mám domáce suroviny. Keďže som dostala od susedkinho ocka veľké koleno už som mala iba krôčik k Zobraziť celý popisVeľmi milujem toto jedlo, ale len ak mám domáce suroviny. Keďže som dostala od susedkinho ocka veľké koleno už som mala iba krôčik k tejto fajnotke.
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
2,2 kg |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
ks ks |
|
1 hlavička (strúčiky aj so šupkou) |
|
1 ks |
|
1 sk (aj so šupkou) |
|
15 zrniečok |
|
5 ks |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Do veľkého hrnca som napustila studenú vodu. Vložila som do nej koleno aj s paprčkami, zeleninu aj pochutiny a začalo sa variť celkom na slabom plameni. Pomaly vrelo 4 hodiny.
-
2
Po 4 hodinách varenia som mäso vybrala a nakrájala na malé kúsky a vývar som precedila. Vareškou som plnila misky. Napokon som do každej misky pridala aj pokrájané mäso. Dala som stuhnúť do chladničky.
-
3
No podelila som sa aj so susedkou samozrejme.
-
4
Prajem vám dobrú chuť.
Diskusia k receptu