Huspenina

Huspenina (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Veľmi milujem toto jedlo, ale len ak mám domáce suroviny. Keďže som dostala od susedkinho ocka veľké koleno už som mala iba krôčik k tejto fajnotke.

10
porcií
10 minút
príprava
240 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Do veľkého hrnca som napustila studenú vodu. Vložila som do nej koleno aj s paprčkami, zeleninu aj pochutiny a začalo sa variť celkom na slabom plameni. Pomaly vrelo 4 hodiny.
  2. Po 4 hodinách varenia som mäso vybrala a nakrájala na malé kúsky a vývar som precedila. Vareškou som plnila misky. Napokon som do každej misky pridala aj pokrájané mäso. Dala som stuhnúť do chladničky.
  3. No podelila som sa aj so susedkou samozrejme.
  4. Prajem vám dobrú chuť.