Huspenina
Huspenina (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Veľmi milujem toto jedlo, ale len ak mám domáce suroviny. Keďže som dostala od susedkinho ocka veľké koleno už som mala iba krôčik k tejto fajnotke.
10 porcií |
10 minút príprava |
240 minút tepelná úprava |
Postup
- Do veľkého hrnca som napustila studenú vodu. Vložila som do nej koleno aj s paprčkami, zeleninu aj pochutiny a začalo sa variť celkom na slabom plameni. Pomaly vrelo 4 hodiny.
- Po 4 hodinách varenia som mäso vybrala a nakrájala na malé kúsky a vývar som precedila. Vareškou som plnila misky. Napokon som do každej misky pridala aj pokrájané mäso. Dala som stuhnúť do chladničky.
- No podelila som sa aj so susedkou samozrejme.
- Prajem vám dobrú chuť.