Husacie prsia na víne

redakcia - fotkaredakcia, 19. októbra 2009
2
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
2 PL
100 ml
 kúsok
 kúsok
 kúsok




Postup

  1. 1

    Osolené husacie prsia dáme kožou dolu na rozohriatu husaciu masť. Pridáme na plátky nakrájanú cibuľu a zeleninu, tymian, trochu vína a všetko podusíme. Pri dusení podlievame mäso vínom, vodou alebo vývarom.

  2. 2

    Keď je mäso mäkké, časť tuku zo šťavy odoberieme. Potom prsia vyberieme a podelíme na jednotlivé porcie.

  3. 3

    Výpek dochutíme soľou, tymianom, ešte chvíľu povaríme a potom ihneď podávame k prsiam.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia