Hubovec s údeným mäsom

redakcia - fotkaredakcia, 28. augusta 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
50 g
4 ks
60 g
300 ml
3 ks
50 g




Postup

  1. 1

    Žemle nakrájame na plátky a namočíme do mlieka. Aj sušené huby namočíme do mlieka, zvyšné mlieko zlejeme a pridáme k žemliam. Huby v slanej vode trochu povaríme, potom ich rozkrájame na menšie kúsky.

  2. 2

    Pridáme ich k namočenej žemli, pridáme cesnak, rozšľahané vajce, na menšie kocky pokrájané mäso, krupicu, osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Zmes preložíme do vymasteného pekáča a pečieme v rúre. Navrch poukladáme kúsky masla.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia