Foto: danculka
Preto,ten názov,lebo hríbov je v omáčke veľa,viac,ako mäsa.....
6-7
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
Suroviny
2dl |
|
2dl |
|
2_3 hrste |
|
0,5dl |
|
1ks väčšia |
|
1čl kopcom |
|
podľa svojej chuti ,majorán, |
|
250ml al. smotana na varenie |
|
Postup
-
1
Na cibuľku popraženú na oleji dáme vodred namočené suché dubáky,potom pridáne 2dl sterilizovaných,popražených dubákov....
-
2
nakoniec pridáne papriku červenú,soľ,majorán, a 2dl sterilizovaných,, judášových uší,, a pražíne slabo podliate vodou...nakoniec dáme sladkú smotanu a povaríme chvíľu,omáčka trošku zhustne,múku nepridávame...
-
3
hovädzie sa varilo zvlášt v kuchte a iba nakoniec bolo pridané k omáčke a ešte niekoľko minút varené a môžeme podávať...
-
4
podávané s pečenými zemiakmi,dobrú chuť!
Diskusia k receptu