Hríby s hovädzím mäsom (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Preto,ten názov,lebo hríbov je v omáčke veľa,viac,ako mäsa.....

6-7
porcií
50 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na cibuľku popraženú na oleji dáme vodred namočené suché dubáky,potom pridáne 2dl sterilizovaných,popražených dubákov....
  2. nakoniec pridáne papriku červenú,soľ,majorán, a 2dl sterilizovaných,, judášových uší,, a pražíne slabo podliate vodou...nakoniec dáme sladkú smotanu a povaríme chvíľu,omáčka trošku zhustne,múku nepridávame...
  3. hovädzie sa varilo zvlášt v kuchte a iba nakoniec bolo pridané k omáčke a ešte niekoľko minút varené a môžeme podávať...
  4. podávané s pečenými zemiakmi,dobrú chuť!