Hríby s hovädzím mäsom (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Preto,ten názov,lebo hríbov je v omáčke veľa,viac,ako mäsa.....
6-7 porcií |
50 minút príprava |
Postup
- Na cibuľku popraženú na oleji dáme vodred namočené suché dubáky,potom pridáne 2dl sterilizovaných,popražených dubákov....
- nakoniec pridáne papriku červenú,soľ,majorán, a 2dl sterilizovaných,, judášových uší,, a pražíne slabo podliate vodou...nakoniec dáme sladkú smotanu a povaríme chvíľu,omáčka trošku zhustne,múku nepridávame...
- hovädzie sa varilo zvlášt v kuchte a iba nakoniec bolo pridané k omáčke a ešte niekoľko minút varené a môžeme podávať...
- podávané s pečenými zemiakmi,dobrú chuť!