Hovädzie stehno v baklažánovej omáčke
Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 9. novembra 2017
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 9. novembra 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
55 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme cibuľu. Hovädzie stehno nakrájame na väčšie kocky, pridáme k cibuli, opražíme a pridáme soľ, korenie, mletú červenú papriku, paradajkový pretlak a dusíme domäkka.
- 2
Baklažán zbavíme šupy a nakrájame. Na rozpálenom oleji ho opražíme, osolíme, okoreníme a pridáme štipku čili, zalejeme vodou a necháme podusiť. Ponorným mixérom rozmixujeme na pyré.
Tiež hovädzie stehno:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ved pán kuchár je Turek z Antalye
Veľmi pekne ďakujeme za úžasné slová chvály. Ak niekto z fanúšikov www.varecha.sk bude mať cestu okolo Trenčína, budeme veľmi radi, ak sa zastaví. Náš šéfkuchár vám pripraví jedno zo svojich úžasných jedál. Odpisujem v jeho mene, nakoľko nie je len veľmi vyťažený svojou prácou, ale nevie ešte tak dobre po slovensky, aby viedol rozhovor v slovenčine.