Hovädzie stehno v baklažánovej omáčke

Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 9. novembra 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Hovädzie stehno v baklažánovej omáčkeFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 min
príprava
55 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Na oleji opražíme cibuľu. Hovädzie stehno nakrájame na väčšie kocky, pridáme k cibuli, opražíme a pridáme soľ, korenie, mletú červenú papriku, paradajkový pretlak a dusíme domäkka.

  2. 2

    Baklažán zbavíme šupy a nakrájame. Na rozpálenom oleji ho opražíme, osolíme, okoreníme a pridáme štipku čili, zalejeme vodou a necháme podusiť. Ponorným mixérom rozmixujeme na pyré.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist