Guláš z daniela
Guláš z daniela

Guláš z daniela a lesných húb

Juraj Bende
šéfkuchár hotela Boboty*** v Terchovej – Vrátnej doline, 17. októbra 2017
Guláš z daniela a lesných húb
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
90-120 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
100 g
300 g
4 strúčiky
300 g
100 g
1 ks
1 ks
pár ks




Postup

  1. 1

    Mäso deň dopredu marinujeme v marináde z oleja, zo soli, z korenia, rasce, cesnaku a cibule.

  2. 2

    Potom vyškvaríme slaninu, pridáme cibuľu, opražíme dozlata, pridáme mäso a opražíme ho. Pridáme pretlak, soľ, korenie, cesnak, sladkú papriku, zmes húb, paradajky, papriku, podlejeme a dusíme. Môžeme pridať pár zemiakov na rozvarenie, ktoré zahustia guláš.

  3. 3

    Podlievame a dusíme domäkka. Na záver dochutíme soľou, cesnakom a majoránom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia