Guláš z daniela a lesných húb
Juraj Bende
šéfkuchár hotela Boboty*** v Terchovej – Vrátnej doline, 17. októbra 2017
šéfkuchár hotela Boboty*** v Terchovej – Vrátnej doline, 17. októbra 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
90-120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso deň dopredu marinujeme v marináde z oleja, zo soli, z korenia, rasce, cesnaku a cibule.
- 2
Potom vyškvaríme slaninu, pridáme cibuľu, opražíme dozlata, pridáme mäso a opražíme ho. Pridáme pretlak, soľ, korenie, cesnak, sladkú papriku, zmes húb, paradajky, papriku, podlejeme a dusíme. Môžeme pridať pár zemiakov na rozvarenie, ktoré zahustia guláš.
- 3
Podlievame a dusíme domäkka. Na záver dochutíme soľou, cesnakom a majoránom.
Tiež z daniela:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu