Grilované mäsové guľky s cibuľou
Foto: lubi
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso osolíme, okoreníme, pridáme sojovú omáčku, paradajkový pretlak a najemno nakrájanú zelerovú vňať. Poprípade ju môžme nahradiť petržlenovou vňaťou alebo jarnou cibuľkou. Poriadne premiešame a tvarujeme guľky.
- 2
Na grilovaciu ihlu alebo špajdlu striedavo napichujeme mäsové guľky a osminky cibule. To znamená, že cibuľu rozkrojíme na polovicu a tieto polovice krížom rozkrojíme na štyri kusy. Grilujeme zo všetkých strán. Podávame so šalátom a chlebíkom.
Tiež mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Chceme Vam oznamit, ze ste vyhrali v nasej sutazi:
varecha.pravda.sk/sutaze/sutaz-vyhercovia-rozlucka-s-leto...
Prosime, zaslite nam mailom na redakcia @varecha.sk Vasu postovu adresu, na ktoru Vam mozeme zaslat vyhru. Dakujeme.