Grilované mäso
Grilované mäso

Grilované mäsové guľky s cibuľou

lubi - bez fotkylubi, 23. augusta 2017
Grilované mäsové guľky s cibuľou
Foto: lubi
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
3 PL
1 PL
6 menších ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Mäso osolíme, okoreníme, pridáme sojovú omáčku, paradajkový pretlak a najemno nakrájanú zelerovú vňať. Poprípade ju môžme nahradiť petržlenovou vňaťou alebo jarnou cibuľkou. Poriadne premiešame a tvarujeme guľky.

  2. 2

    Na grilovaciu ihlu alebo špajdlu striedavo napichujeme mäsové guľky a osminky cibule. To znamená, že cibuľu rozkrojíme na polovicu a tieto polovice krížom rozkrojíme na štyri kusy. Grilujeme zo všetkých strán. Podávame so šalátom a chlebíkom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia