Foto: stefanm
Tento postup prípravy mäsa ma napadol len tak,nečakane.Ešte to "vylepším" ,ale podľa mňa je to dobrý nápad.Robil som to z bravčového karé,no myslím si,že Zobraziť celý popisTento postup prípravy mäsa ma napadol len tak,nečakane.Ešte to "vylepším" ,ale podľa mňa je to dobrý nápad.Robil som to z bravčového karé,no myslím si,že lepšie by bolo použiť stehno alebo krkovičku.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame a upravíme na primeranú veľkosť.
-
2
Osolíme,okoreníme.
-
3
Potrieme horčicami,naplníme šunkou,syrom a lístkami cesnaku...
-
4
...prekryjeme a potrieme olejom.
-
5
Preložíme na rozohriatý dobre vymasteny toustovač a uzavriem.
-
6
Grilujeme 15-20 min.podľa potreby.
-
7
Po ugrilovaní vyberieme,naporcujeme a...
-
8
...podávame....Ja som zvolil opekané zemiaky a dusené fazuľkové struky s mrkvičkou,nakladané hríbyky,pridal som zákusok a samozrejme pivo!!!
Prajem príjemné grilovanie.
www.liecbabylinkami.euweb.cz/cesnak.htm...