Grilované domáce klobásky podávané s horčicou a chrenom

Marek Petrán
šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 25. júna 2010
Grilované domáce klobásky podávané s horčicou a chrenom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
100 g
100 g




Postup

  1. 1

    Klobásku nakrojíme z každej strany, opečieme na grile alebo na panvičke.

  2. 2

    Podávame s chrenom, horčicou a pečivom.

Diskusia k receptu

stefanus191
SUPER, vynikajuce!!!!!!, este som to v zivote nevidel.... kde si to nabral????, myslim odvahu, taketo nieco sem vlozit ????
jedlik
myslím že aj keď to vie robiť každý aspoň to sem pridal nemáme ho začo odcudzovať
22janka22
Ono je to trochu divné keďže to ani nie je recept na tie klobasky, ale koľkokrát človek nevie čo by uvaril a keď otvorí varechu, niekto mu pripomenie grilovačku s priateľmi.
tinca
jáj klobásky ľúbim, ale nemôžem, tak sa aspoň pozriem....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia