Grilované broskyne
Grilované broskyne

Grilované broskyne s domácou tvarohovou zmrzlinou

Jana Štrbková
mesačník Varecha, 5. augusta 2022
Grilované broskyne s domácou tvarohovou zmrzlinou
Foto: Shutterstock
4
porcie

Suroviny

4 ks
1 PL
2 PL
Tvarohová zmrzlina:
200 ml (33 %)
1 PL
200 ml
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tvarohová zmrzlina: Smotanu vyšľaháme, primiešame práškový cukor, kyslú smotanu a mäkký tvaroh. Vložíme v nádobe na mrazenie asi na 3 hodiny do mrazničky.

  2. 2

    Broskyne rozpolíme, odstránime kôstku, potrieme roztopeným maslom a namočíme do tekutého medu. Broskyne grilujeme z každej strany asi 2 minúty.

  3. 3

    Teplé servírujeme s kopčekom domácej tvarohovej zmrzliny.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha