Grilované broskyne s domácou tvarohovou zmrzlinou
Jana Štrbková
mesačník Varecha, 5. augusta 2022
mesačník Varecha, 5. augusta 2022

Foto: Shutterstock
4
porcie
porcie
Suroviny
4 ks |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
Tvarohová zmrzlina: | |
200 ml (33 %) |
|
1 PL |
|
200 ml |
|
250 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Tvarohová zmrzlina: Smotanu vyšľaháme, primiešame práškový cukor, kyslú smotanu a mäkký tvaroh. Vložíme v nádobe na mrazenie asi na 3 hodiny do mrazničky.
- 2
Broskyne rozpolíme, odstránime kôstku, potrieme roztopeným maslom a namočíme do tekutého medu. Broskyne grilujeme z každej strany asi 2 minúty.
- 3
Teplé servírujeme s kopčekom domácej tvarohovej zmrzliny.
Tiež broskyne:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu