Grilovaná špargľa s omáčkou z vareného žĺtka fotorecept

zirafninka1 - fotkazirafninka1, 14. augusta 2011

Suroviny

1 kg
2 - 3 PL
4 PL
Na omáčku:
3 ks vaječný
100 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Špargľu umyjeme, osušíme a odlomíme dolné zdrevnatené časti stonky. Uložíme do uzatvárateľnej nádoby, posypeme soľou, čiernym korením, zalejeme citrónovou šťavou a olejom. Nádobu zatvoríme a zatrasieme do strán, čim všetko premiešame, párkrat otočíme a necháme marinovať cca hodinku.

    Grilovaná špargľa s omáčkou z vareného žĺtka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Špargľu grilujeme z dvoch strán.

    Grilovaná špargľa s omáčkou z vareného žĺtka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Omáčku pripravíme zmiešaním všetkých surovín.

    Grilovaná špargľa s omáčkou z vareného žĺtka (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia