Foto: elixir
...v smotane, s fetou a majoránom.
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Smotanu, maslo, bobkový list a nastrúhaný cesnak necháme spolu zovrieť a povaríme 2 minúty. Potom necháme chladnúť.
-
2
Tekvicu zbavenú semiačok nakrájame na plátky, zbavíme šupky a rozložíme v zapekacej mise potretej olejom, osolíme.
-
3
Z vychladnutej smotany vyberieme bobkový líst, pridáme do nej jogurt, vajce, majorán a čierne korenie, soľ, dobre rozmiešame.
-
4
Zmes vylejeme na tekvicu a všetko posypeme medzi prstami rozmrvenou fetou. Dáme piecť v predohriatej rúre.
-
5
Po upečení ešte môžeme posypať troškou čerstvého majoránu a podávame.
vravíš že je to dobrééé..??všetky suroviny máme..budúci týždeň odskúšame..