Flank steak s omáčkou chimichurri
František Pado
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 23. augusta 2015
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 23. augusta 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Steak nasolíme, okoreníme a potrieme zľahka olivovým olejom. Položíme na gril a grilujeme na požadovaný stupeň prepečenia. Odporúčaný je medium rare, prípadne medium.
- 2
Na omáčku chimichurri všetky suroviny nasekáme najemno, pridáme olivový olej a červený vínny ocot. Osolíme a okoreníme podľa potreby.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu