4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do roztopeného masla pridáme cibuľu a fenikel a asi 2 minúty za občasného miešania dusíme. Zalejeme koňakom a po chvíli pridáme vývar. Osolíme, okoreníme a varíme asi 15 minút, kým je fenikel úplne mäkký.
- 2
Dolejeme pomarančovú šťavu a rozmixujeme. Následne pridáme petržlenovú vňať a hnedé korenie, vlejeme sladkú smotanu, necháme to zovrieť a odstavíme.
- 3
Servírujeme s kúskami pomaranča, prípadne zelenou časťou feniklu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu