Strukovinový guláš
Strukovinový guláš

Fazuľovo-cícerový guláš s quinoou

blissofplants - fotkablissofplants, 18. marca 2022

Suroviny

2 PL podľa vlastného výberu
1 ks
2-3 strúčiky
2-3 ks veľké
1 ks
200 g suchá
1 ks veľký
100 g (z konzervy)
podľa potreby
 (voliteľné)




Postup

  1. 1

    Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, postupne pridáme nakrájanú papriku, paradajky a nadrobno nakrájaný cesnak.

  2. 2

    Premiešame, pridáme vopred namočenú a prepláchnutú fazuľu, zalejeme vodou a varíme aspoň hodinu.

  3. 3

    Ochutíme, pridáme na kocky nakrájaný zemiak, paradajkové pyré a varíme kým je fazuľa mäkká.

  4. 4

    Na záver pridáme cícer z konzervy, dochutíme a podávame s chlebíkom alebo s quinoou.

Diskusia k receptu

blissofplants
@kubka56 (20.3.2022 07:29)

Ďakujem velmi pekne🤗❤
Tak túto som fotila už pred rokmi😇a mne sa moc nepáči fotka ale ďakujem🥰
Jedlo velmi zdravé..
Krásnu nedeľu prajem!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia