Fazuľovo-cícerový guláš s quinoou
Foto: blissofplants
Suroviny
2 PL podľa vlastného výberu |
|
1 ks |
|
2-3 strúčiky |
|
2-3 ks veľké |
|
1 ks |
|
200 g suchá |
|
1 ks veľký |
|
100 g (z konzervy) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
podľa potreby |
|
(voliteľné) |
|
Postup
-
1
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, postupne pridáme nakrájanú papriku, paradajky a nadrobno nakrájaný cesnak.
- 2
Premiešame, pridáme vopred namočenú a prepláchnutú fazuľu, zalejeme vodou a varíme aspoň hodinu.
- 3
Ochutíme, pridáme na kocky nakrájaný zemiak, paradajkové pyré a varíme kým je fazuľa mäkká.
- 4
Na záver pridáme cícer z konzervy, dochutíme a podávame s chlebíkom alebo s quinoou.
Tiež guláš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem velmi pekne 😊
Ďakujem🤗
Ďakujem velmi pekne🤗❤
Tak túto som fotila už pred rokmi😇a mne sa moc nepáči fotka ale ďakujem🥰
Jedlo velmi zdravé..
Krásnu nedeľu prajem!