Šunka v aspiku

Domáci aspik

Autor receptu: mysiacik

Jednoduché, lahodné a na sviatočnú príležitosť ako stvorené... na Vianoce, či na Silvestra. Každý rok nesmie chýbať na našom stole.

20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Do väčšej misy si na drobno nakrájame šunku, pridáme kukuricu, hrášok a na drobno nakrájané šampiňóny a kápiu. Osolíme, okoreníme a pridáme majolenku. Poriadne premiešame.
  2. Želatínu zarobíme podľa návodu, tie moje sa roztopili v 2 dcl horucej, nie vriacej vody, úplne som ju nechala roztopiť a vliala do misy a poriadne premiešala. Srnčí chrbát, alebo misku si vystelieme potravinárskou fóliou a nalejeme zmes. A šup s tým do chladu :) na druhý deň možme krájať. Dobrú chuť