Diskusia k receptu
Diviačie stehno

Diviačie stehno so šampiňónmi fotorecept

michaela4 - fotkamichaela4, 14. augusta 2017

Komentáre 1 - 15 z 34


@ Mirop (14.8.2017 14:44)

a @ Izabella929 , to je veľmi konštruktívna kritika, len amatéri sú z nej trochu mimo. Čo by sa stalo, keby ste konkrétne napísali čo vyčítate tomuto receptu? Ja osobne som ešte nemal príležitosť variť z diviačeho mäsa, akéhokoľvek, no ak by som mal príležitosť a hľadal by som recept, a našiel by som takýto komentár, pod ním, nič by ma nenaučil. Tak buďte konkrétny. Naučte nás, amatérov, čomu sa vyhnúť, čo je správne. Možno to pomôže aj autorke receptu, a iste ju to neurazí ak jej to napíšete "slušne". Vždy lepšie, ako napísať " chúďa diviak" alebo " čo ti urobil"...
Od @ Mirop som to čakal, no ty @ Izabella929 si ma prekvapila, je to trochu divné... Čakal by som že mladú začínajúcu kuchárku skôr povzbudíš, než odradíš od varenia.
No, celý život je veľká neznáma...:-(((
@michaela ,sikovna si a iste chutilo tvojim stravnikom.
Nenechaj sa odradit poznamkami pod tvojim receptom, mozno neboli zle mienene,iba to tak vyznelo:-))
@altyn , v mojej kuchyni a nie len v kuchyni ale aj na chate som veľmi často robila jedlá z diviny..ak si prejdeš moje recepty robila som takmer so všetkými druhmi..robila som z nich veľmi chutné jedlá na všetky spôsoby..nie len mäso ale i vnútornosti..nič ,,,nekritizujem""lebo jednak to nebolo na mojom stole a potom každý si urobí podľa svojej chuti..ale...keby som ho pripravila v každom prípade by som divinu pred spracovaním naložila do nálevu možno aj na týždeň..v žiadnom prípade by som ju nevyklepala na také tenké plátky..ja som nechcela nikoho uraziť.! len mi bolo ľúto toho zbytočne rozbitého mäska..nikdy som tu nikoho nekritizovala, starší vareškári to musia vedieť.. ani nebudem..asi bude lepšie, ak sa nebudem vyjadrovať k receptom..pozdravujem ťa a prajem krásny večer.-)
@michaela4 ,som tiež rodáčka z okresu LC..toho času ale žijem inde..tvoj recept som nechcela kritizovať, dúfam, že budeš mať mnoho úspechov na tejto stránke a hlavne veľa svojich priaznivcov..prajem ti veľa úspechov v ďalšej práci.-)
@45678 Ďakujem snažím sa si to nevšímať a tiež chápať niektorých ľudí, čo to komentujú v zmysle "čo ti urobil" sama poznám mnoho vegetariánov v mojom okolí a chápem ich. Chápem, že sa im to nepáči keď sa varí niečo z mäsa ale ja som to zviera nezabila iba som ho kúpila v obchode a ak by som ho aj nekúpila, už by som ho bohužiaľ nezachránila @Mirop ... mám veľmi rada zvieratá a v živote by som žiadnemu neublížila, ale priznám sa, mäso mi chutí...a je to tak dané, veď predsa aj zvieratá sa medzi sebou "požierajú" a nikto im to nevyčíta, pretože to je príroda a aj človek patrí do prírody a do potravinového reťazca. Ale rešpektujem každého názor a presvedčenie a ospravedlňujem sa, ak som niekoho týmto receptom pobúrila... :/
@Michaela4 , mne sa ten recept páči, možno aj preto, že ja by som tiež, mať pred sebou divinu, nevedela čo s ňou ( teraz už viem, treba sa sem pozrieť alebo si dať poradiť), človek sa stále učí, aj ja, aj keď už som stará gazdiná, vekom aj skúsenosťami......ale ak sa to dalo jesť, tak je to v poriadku.
A ešte - @Mirop ťa nekritizuje za to, že si varila mäso diviaka, (alebo hocijakého zvieraťa), zle si ho pochopila, on mal na mysli jeho spracovanie, podobne ako aj Izka, asi ho nepoznáš, ani jeho kritiku a komentáre, ale časom zistíš jeho ironické poznámky (to je jeho jediný prínos tu na Vareche)......
.....este tu chyba nejaky obrazok muciacich nastrojov od @Radox a je to kompletne :-)))... ale teraz vazne,myslim ze by si mala robit opacne- nepridavat sem tieto pokusne recepty,ale pozriet si nejake recepty na tejto stranke a trochu sa inspirovat.peceny diviacik je uzasna pochutka,ale nie pripraveny takymto sposobom.pekny vecer vsetkym ;)
@Evanaaa Ďakujem pekne za pochvalu :) Máte pravdu, ja som tu nová a nepoznám tu ešte veľmi dobre prispievateľov...v podstate vôbec. Ale dobre, že komentujú, jedine tak ich spoznám :)) Ale aj tak celkom neviem ako to bolo myslené...akože je škoda toho zvieraťa na tento recept? ...no máte pravdu časom tie komentáre budem chápať.
1x evanaaa
@Leaela Učíme sa celý život a samozrejme, že si pozerám recepty aj tu na Vareche, ale nechápem prečo by mal byť môj recept pokusný? Preto, že je obyčajný? Že v ňom nieje milión ingrediencií ale v podstate len mäso so zemiakmi? No a čo :) Je to dobrý recept aj keď je obyčajný. A ako už mnoho ľudí sem písalo...môže mať niekto doma divinu a nevie, čo s ňou a chce len nejaký jednoduchý obed, tak toto je presne taký recept. Prepáč ale nie som z tých, ktorí si pozrú nejaký starší recept tu na Vareche a len ho okopíruje, pekný večer aj tebe ;)
@Michaela4 (14.8.2017 21:13)

Urcite ta nechcem odradzat od varenia,ale existuju aj take veci ako "technologia pripravy pokrmov" a podobne "vedy",ktore niekto vyskusal a stanovil a myslim ze sa ich treba drzat.niesom taky dobry kuchar,aby som to riskol a pridal sem nejaky neovereny recept,radsej sa zvyknem inspirovat od inych....zaver:urcite ta podporujem v jednom-var!je to parada ked konzumentom chuti :-)
@Altyn (14.8.2017 18:07)
Tak konkretne co vycitam tomuto receptu, ze to maso je naklepane na 3 mm a naolejovane a nakorenene... je hotove za tie 4 minuty. A je perfektne makke a opecene.