Foto: dorisa
Je čas grilovačiek. Horčica je vhodná aj ako pikantný doplnok k mäsitým jedlám, predovšetkým k minútkam. Je výborná aj na tousty, len Zobraziť celý popisJe čas grilovačiek. Horčica je vhodná aj ako pikantný doplnok k mäsitým jedlám, predovšetkým k minútkam. Je výborná aj na tousty, len natrieť na toust a so zeleninou, alebo zapiecť na grile s plátkovým syrom.
porcie
príprava
na 90 °C
Postup
-
1
pripravila som si suroviny
-
2
Umyté, prípadne aj olúpané cukety nakrájame na drobnejšie kocôčky...
-
3
...pridáme ostatné prísady a varíme do zmäknutia.
-
4
Potom všetko rozmixujeme
-
5
Horčicu môžeme prelisovať cez sitko a plníme do menších pohárikov. Uzavrieme ich a sterilizujeme 15 minút pri teplote 90 st.
Diskusia k receptu