Čokoládový koláč s arašidovým maslom fotorecept
Foto: majlus
V názve som dala len čokoládový koláč ale konečný vizuál je bábovka - nevedela som ako sa mi to podarí, tak som zvolila Zobraziť celý popis V názve som dala len čokoládový koláč ale konečný vizuál je bábovka - nevedela som ako sa mi to podarí, tak som zvolila túto formu ale v budúcnosti dám menších plech. Mala som chuť na sladké, tak čo som doma našla tak som to spojila... Nie je to moc sladké, takže kto rád sladšie musí pridať cukor.
príprava
na 180 °C
Suroviny
1,5 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
100 g |
|
0,5 KL |
|
1 bal |
|
1 KL |
|
1 hrnček |
|
0,5 hrnčeka |
|
2 ks |
|
0,5 hrnčeka |
|
3 PL |
|
1 bal |
|
|
|
|
|
3 ks |
|
Postup
-
1
Obsah môjho hrnčeka ktorý som použila je 300ml Zmiešala som múku + kakao + cukor, soľ + sódu bikarbónu a vanilkový cukor - klasicky ako to bežne všetci robíme. Zvlášť som vymiešala celé vajíčka + banány + jogurt + kokosový olej. Spojila som uvedené hmoty a postupne som pridávala strúhaný kokos /nemusíte ho všetok použiť, mne sa zdalo cesto riedke a tak som tam kokos použila/. Nakoniec som ešte pridala čokoládové hobliny /dala som horkú čokoládu/ a nechala piecť. Cca pri 180 °C asi 70 min.
-
2
Roztopila som si arašidové maslo + smotanu a pridala som agáve sirup podľa chuti.
-
3
Po vytiahnutí som koláč obliala arašidovým maslom a nechala stuhnúť. PS: toho masla si urobte viac - všetci doma sme to chodili ešte kradnúť ☺ Dobrú chuť.
Opravené, ďakujeme.
Ďakujem za odpoveď.
jasne že áno ☺ kľudne použite na Váš koláčik