Čokoládovo-čokoládová torta
Foto: diankarprt
60 minút
príprava
príprava
40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Cesto na korpus 2x: | |
5 ks |
|
5 lyžíc |
|
5 lyžíc |
|
1/2 ks |
|
3 lyžice |
|
1 lyžica |
|
Plnka: | |
2 ks |
|
2 lyžice |
|
2 lyžice |
|
2 lyžice |
|
5 kociek |
|
2 dcl |
|
1 - 3 lyžice |
|
1 ks |
|
2 lyžice |
|
Ďalej: | |
|
Postup
-
1
Cesto (jeden korpus): Z bielok vyslahame sneh, potom pridame zltky a cukor, poriadne premiesame.
- 2
Potom davame preosiatu muku spolu s kypriacim praskom a nakoniec pridame olej a kakao a dame piect :)
- 3
Plnka: Do hrnca si dame vajcia, muku, kakao, cukor a na malom ohni to miesame, potom pridame mlieko, Nutellu a cokoladu a miesame, pokial to nestuhne a odstavime z ohna, potom primiesame maslo a vanil. cukor. Nechame vychladnut.
- 4
Na korpus natrieme lekvar (ja som pouzila jahodovy), potom plnku s dalsim korpusom to opakujeme. Na vrch torty mozete napriklad poukladat ovocie, nastruhat cokoladu, poliat cokoladou... kazdy podla chuti :)
Tiež Čokoládová torta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu