Foto: abygeil
Prvý recept čo tu pridávam. Nejak som si ho vymyslela, rada vymýšľam potom si zoberiem s každého rožku trošku a je to tu. :0))))) Mňožstvo Zobraziť celý popisPrvý recept čo tu pridávam. Nejak som si ho vymyslela, rada vymýšľam potom si zoberiem s každého rožku trošku a je to tu. :0))))) Mňožstvo si určite sami, lebo ja varím podľa toho na čo mám chuť tak toho dám viacej.
Postup
-
1
Najprv si umyjeme, nakrájame a potom nakoreníme, nasolíme a opaprikujeme.
-
2
Opražíme na masti.
-
3
Uvaríme si aj divé korenie bobkový list a korenie, lebo nechcem aby nám to chrupkalo pod zubami. Chvíľku povaríme a precedíme.
-
4
Do janskej misy si nasypeme 1/2 cibule pokrájanú na pol koliečka. Podlejeme vodou s uvareného divého korenia a ukladáme upečené mäsko.
-
5
Na vrch poukladáme zvyšok cibule, popučený cesnak a šampióny.
-
6
Prikrijeme alobalom a dáme piecť do trúby na 220 C. Po 1/2 hodinke odokryjeme, polievame výpekom a a necháme zapiecť ešte 15min. Podávame so zemiakovou kašou. Ja som ju urobila trochu inak : Zemiaky uvarené v osolenej vode popučíme. V druhom hrnci som ohriala mlieko pridala maslo a bielu časť mladej cibuľky povaríme 1 min. Zmes nalejeme do zemiakov pridáme ešte trošku masla a pokrájanú zelerovú vňať. Dobrú chuť :0))))))
No zemiaky nie pomixovať mali by tam byť ešte nejaké kúsky.