4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky, dochutíme a osmažíme na oleji, potom ich necháme vychladnúť. Cestoviny uvaríme, pór nakrájame na tenké kolieska aj so zelenou vňaťou.
- 2
Rajčiny sparíme, olúpeme a nakrájame na kúsky. Na zálievku rozšľaháme majonézu s kečupom a čiernym korením a pridáme prelisovaný cesnak.
- 3
V mise premiešame všetky suroviny a pokvapkáme zálievkou. Šalát opäť ľahko premiešame a necháme vychladiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu