Cestovinový šalát s kuracím mäsom

redakcia - fotkaredakcia, 10. novembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
200 g
150 g
4 ks
 zväzok
3 PL
Zálievka:
180 g
2-3 PL
1/4 KL
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky, dochutíme a osmažíme na oleji, potom ich necháme vychladnúť. Cestoviny uvaríme, pór nakrájame na tenké kolieska aj so zelenou vňaťou.

  2. 2

    Rajčiny sparíme, olúpeme a nakrájame na kúsky. Na zálievku rozšľaháme majonézu s kečupom a čiernym korením a pridáme prelisovaný cesnak.

  3. 3

    V mise premiešame všetky suroviny a pokvapkáme zálievkou. Šalát opäť ľahko premiešame a necháme vychladiť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia