Cuketové carpaccio
Foto: ryzasos
Ľahký svieži šalát s paradajkami, čili a čerstvou bazalkou, doplnený chrumkavými semienkami z granátového jablka.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvarte podľa návodu na obale.
- 2
Cuketu nakrájajte na tenké plátky.
- 3
V miske zmiešajte nakrájanú paradajku, čili, avokádo a bazalku.
- 4
Uvarenú ryžu rozdeľte na 4 taniere a podávajte spolu s cuketou.
- 5
Navrch cukety pridajte paradajkovú zmes a pokvapkajte olivovým olejom.
- 6
Dochuťte soľou, čiernym korením a posypte zrniečkami z granátového jablka.
Tiež cuketový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu