Paradajkové carpaccio s mozzarellovou panna cottou
Marián Čapák
šéfkuchár reštaurácie a pivárne Astoria v Piešťanoch, 31. mája 2022
šéfkuchár reštaurácie a pivárne Astoria v Piešťanoch, 31. mája 2022
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Želatínu dáme do trochy vody napučať. Mozzarellu rozmixujeme spolu s mliekom, osolíme, okoreníme a v hrnci chvíľu povaríme.
- 2
Pridáme napučanú želatínu, nalejeme do formičiek a necháme stuhnúť.
- 3
Paradajky nakrájame na veľmi tenké plátky a rozložíme na tanier. Pokvapkáme olivovým olejom, pridáme morskú soľ a podávame so stuhnutou mozzarellovou panna cottou. Dozdobíme mletým čili a bylinkami.
Tiež carpaccio:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu