Foto: nikuss
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
1. Jednu cibuľu si nakrájame na drobno a posmažíme. Na cibuľku pridáme šampióny, ktoré nakrájame na štvrťky, jemne osolíme a okoreníme. Na osmaženú cibuľku a šampióny pridáme smotanu na varenie, po pár minútach do nej pridáme nastrúhaný syr Niva. Ochutíme bazalkou.
- 2
2. Brokolicu si rozdelíme na menšie kúsky a uvaríme vo vode. Po uvarení ju nakoniec pridáme do nivovo - hubovej omáčky a spoločne povaríme pár minút. Prichutíme podľa chuti.
- 3
3. Zemiačky si uvaríme. Uvarené očistíme, nakrájame na malé kocky a dáme zapekať s cibuľkou. Zemiaky ochutíme podľa chuti (napr. do misky nalejeme kúsok oleja, nasypeme grilovacie korenie, kari, korenie na zapekané zemiaky, zmesou polejeme zemiaky a jemne premiešame ) trošku osolíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu