Brnianska cmunda fotorecept
Martin Petrovský a Michal Johanides
kuchári Gazdovskej reštaurácie v Bytči, 21. februára 2013
kuchári Gazdovskej reštaurácie v Bytči, 21. februára 2013
Foto: Ivan Majerský
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené zemiaky nastrúhame na jemno. Kapustu prekrojíme na menšie kúsky. Slaninu, klobásu a cibuľu nakrájame na kocky.- 2
V jednej mise všetky suroviny zmiešame na nie príliš husté cestíčko.- 3
Na panvici rozohrejeme časť oleja a z pripravenej zmesi pečieme placky, ktoré ešte za tepla posypeme nastrúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu