Brnianska cmunda fotorecept

Martin Petrovský a Michal Johanides
kuchári Gazdovskej reštaurácie v Bytči, 21. februára 2013
Brnianska cmunda (fotorecept)
Foto: Ivan Majerský
4
porcie
40 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
300 g
150 g
150 g
200 g
4 ks
200 g
300 ml
250 g




Postup

  1. 1


    Očistené zemiaky nastrúhame na jemno. Kapustu prekrojíme na menšie kúsky. Slaninu, klobásu a cibuľu nakrájame na kocky.

  2. 2


    V jednej mise všetky suroviny zmiešame na nie príliš husté cestíčko.

  3. 3


    Na panvici rozohrejeme časť oleja a z pripravenej zmesi pečieme placky, ktoré ešte za tepla posypeme nastrúhaným syrom.

Diskusia k receptu

joel
chalani diky, jednoduché a určite výborne....
golda
Je to výborný recept,určite poteší žaludek




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia