Bravčový perkelt
Bravčový perkelt s fazuľou na mamin spôsob
Autor receptu: saymona
U nás doma bol vždy vítaný a volali sme ho fazuľový guláš. Najlepší je s chlebom a kyslou smotanou navrchu. Vyskúšajte.
4 porcie |
10 minút príprava |
75 minút tepelná úprava |
Postup
- Nasekanu cibulu oprazim na masti, pridam cesnak a chvilku este poprazim. Pridam mletu sladku papriku a maso nakrajane na kocky.
- Ked sa maso zatiahne, pridam sol, korenie, pretlak, pirosku (madarska paprikova pasta), chilli a trocha mletej udenej papriky.
- Zalejem teplou vodou a na miernom ohni varim, pokial maso nezmakne. Po asi hodine pridam konzervu fazule v paradajkovej omacke a jednu obycajnu v naleve (tu najprv preplachnem vodou). Varim pokial sa chute neprepoja. Dochutim.