Bravčový perkelt

Bravčový perkelt s fazuľou na mamin spôsob

Autor receptu: saymona

U nás doma bol vždy vítaný a volali sme ho fazuľový guláš. Najlepší je s chlebom a kyslou smotanou navrchu. Vyskúšajte.

4
porcie
10 minút
príprava
75 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Nasekanu cibulu oprazim na masti, pridam cesnak a chvilku este poprazim. Pridam mletu sladku papriku a maso nakrajane na kocky.
  2. Ked sa maso zatiahne, pridam sol, korenie, pretlak, pirosku (madarska paprikova pasta), chilli a trocha mletej udenej papriky.
  3. Zalejem teplou vodou a na miernom ohni varim, pokial maso nezmakne. Po asi hodine pridam konzervu fazule v paradajkovej omacke a jednu obycajnu v naleve (tu najprv preplachnem vodou). Varim pokial sa chute neprepoja. Dochutim.