Foto: babkamt
V poslednej dobe sa snažím variť trochu zdravšie. Vyhýbam sa vysmážaným jedlám v snahe zlepšiť si cholesterol.
Postup
-
1
Pripravila som si nakrájanú cibuľu. Mäso som narezala na plátky. Jemne som ho naklepala , osolila a okorenila. Kraje som jemne narezala , aby sa mi pri opekaní neskrúcalo.
-
2
Takisto som si pripravila šampiňóny.
-
3
Mäso som z oboch strán prudko opiekla. Opečené mäso som vybrala na tanier.
-
4
Vo výpeku som opiekla cibuľu.
-
5
Upečenú cibuľu som dala dole z ohňa. Pridala som mletú červenú papriku a mäso. V kuchte som ho dusila asi 20 minút. Medzitým som spravila ryžu.
-
6
Potom som pridala aj šampiňóny. Dusila som ich 10 minút. Mäso som zahustila 1 čl múky rozmiešanej v troche vody.
-
7
Kým sa mi udusili šampiňóny , spravila som hlávkový šalát.
Diskusia k receptu