Foto: straka1
Prispôsobený môj recept podľa ruskej kuchyne: tak ako to chutí Nám na východe.Naším to chutí lebo je tam kopec zeleniny- ktorá má stále svoju Zobraziť celý popisPrispôsobený môj recept podľa ruskej kuchyne: tak ako to chutí Nám na východe.Naším to chutí lebo je tam kopec zeleniny- ktorá má stále svoju typickú a pôvodnú chuť.Nevarím ho často,je náročný na prípravu-no keď sa mi nazbiera kopec zbytkov v chladničke,tak sa do toho pustím.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z masa a kostí uvar vývar. Každú zeleninu pokrájaj na kocky a zvlášť osobitne uvar.Do vody s vegetou pridaj kocky sóje.Neošúpanú cviklu uvar.Po vychladnutí ju ošúp a pokrájaj na kocky.Kapustu-bielu porež na slýže a podus na troche masti.Uvarené maso oddel od kosti-tie daj Havinovi.
- 2
keď už máme všetko uvarené,všetky suroviny spolu s vývarom a ostatnými ingredeinciami dáme do kastróla a opať všetko spolu prevaríme.Dochutíme podľa potreby a môžme stolovať.
- 3
Do každej porcie naservirujeme kyslú smotanu- podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu