Boršč pre takz." vegánov "
Autor receptu: straka1
Prispôsobený môj recept podľa ruskej kuchyne: tak ako to chutí Nám na východe.Naším to chutí lebo je tam kopec zeleniny- ktorá má stále svoju typickú a pôvodnú chuť.Nevarím ho často,je náročný na prípravu-no keď sa mi nazbiera kopec zbytkov v chladničke,tak sa do toho pustím.
4 porcie |
60 minút príprava |
120 minút tepelná úprava |
Postup
- Z masa a kostí uvar vývar. Každú zeleninu pokrájaj na kocky a zvlášť osobitne uvar.Do vody s vegetou pridaj kocky sóje.Neošúpanú cviklu uvar.Po vychladnutí ju ošúp a pokrájaj na kocky.Kapustu-bielu porež na slýže a podus na troche masti.Uvarené maso oddel od kosti-tie daj Havinovi.
- keď už máme všetko uvarené,všetky suroviny spolu s vývarom a ostatnými ingredeinciami dáme do kastróla a opať všetko spolu prevaríme.Dochutíme podľa potreby a môžme stolovať.
- Do každej porcie naservirujeme kyslú smotanu- podľa chuti.