Boršč pre takz." vegánov "

Autor receptu: straka1

Prispôsobený môj recept podľa ruskej kuchyne: tak ako to chutí Nám na východe.Naším to chutí lebo je tam kopec zeleniny- ktorá má stále svoju typickú a pôvodnú chuť.Nevarím ho často,je náročný na prípravu-no keď sa mi nazbiera kopec zbytkov v chladničke,tak sa do toho pustím.

4
porcie
60 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Z masa a kostí uvar vývar. Každú zeleninu pokrájaj na kocky a zvlášť osobitne uvar.Do vody s vegetou pridaj kocky sóje.Neošúpanú cviklu uvar.Po vychladnutí ju ošúp a pokrájaj na kocky.Kapustu-bielu porež na slýže a podus na troche masti.Uvarené maso oddel od kosti-tie daj Havinovi.
  2. keď už máme všetko uvarené,všetky suroviny spolu s vývarom a ostatnými ingredeinciami dáme do kastróla a opať všetko spolu prevaríme.Dochutíme podľa potreby a môžme stolovať.
  3. Do každej porcie naservirujeme kyslú smotanu- podľa chuti.