Bezlepkový pudingový zákusok
Bezlepkový pudingový zákusok

Bezlepkové princess rezy

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 1. apríla 2020. Komerčný recept.
Bezlepkové princess rezy
Foto: Potravinarskavyrobaliana
20-25 minút
na 160 °C

Suroviny

5 ks (z vajec veľkosti L)
štipka
1 bal.
1 PL (bezlepková múčna zmes na cestoviny a múčne jedlá)
5 PL
3 PL
Plnka:
650 ml
5 ks (z vajec veľkosti L)
2 bal.
120 g
2 bal.
100 g
1 bal.
100 ml
2-3 ks
Navrch:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bielky vyšľaháme so štipkou soli do peny. Potom pridáme cukor a vyšľaháme do tuha. Do snehu ručne zamiešame Zlatý krém, Universal mix a olej. Plech (40x30 cm) vystelieme papierom na pečenie a nalejeme cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 160 °C 20 -25 minút.

  2. 2

    Cesto po upečení prevrátime na druhý papier a ten zospodu opatrne stiahneme. Necháme vychladnúť. Vychladnuté cesto pozdĺžne rozrežeme na 3 rovnaké časti.

  3. 3

    Z mlieka, Zlatého krému a žĺtkov pripravíme hustý krém, ktorý necháme vychladnúť. Môžeme prikryť potravinovou fóliou, aby sa nevytvorila kôrka. Rastlinný tuk vyšľaháme s cukrom a postupne zašľaháme vychladnutý krém. Vyšľaháme Šľahačkové potešenie v mlieku a spojíme s krémom.

  4. 4

    Na prvý plát cesta natrieme krém, uložíme banány nakrájané na kolieska, priložíme druhý plát a postup zopakujeme. Prikryjeme posledným plátom, natrieme krém aj na boky a ozdobíme rozpustenou bielou čokoládou.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre