Bezlepková torta s termixovou plnkou
Foto: potravinarskavyrobaliana
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
12 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
125 g |
|
50 g |
|
250 g |
|
1 ks |
|
⅓ šálky |
|
⅓ šálky |
|
3 PL |
|
3 PL |
|
3 PL |
|
1 ks |
|
Okrem toho: | |
na potretie |
|
na podsypanie |
|
na posypanie |
|
na vymastenie formy |
|
Postup
-
1
Maslo vyšľaháme spolu s cukrom, pridáme vajce, Cake mix Liana a Fine mix Liana. V prípade, že je cesto príliš tuhé môžeme pridať 1-2 PL mlieka. Cesto vypracujeme na pomúčenej pracovnej doske a vložíme do formy na pečenie vymastenej tukom. Popicháme vidličkou a pečieme na 170 °C cca 10-12 minút.
- 2
Plnku pripravíme vyšľahaním jemného tvarohu, nátierkového masla, cukru, kakaa a Nutelly.
- 3
Vychladnutý korpus potrieme slivkovým lekvárom, poukladáme banán nakrájaný na kolieska a nalejeme plnku. Vrch posypeme nasekanými orieškami. Necháme stuhnúť v chladničke cca hodinu.
Tiež tvarohová torta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Mas pravdu. Nato, ze to je komercny teda reklamny recept vyzera ta torta dost nevabne.
mas recht, vyzera akoby som ju robila ja :-)