Tvarohová torta
Tvarohová torta

Bezlepková torta s termixovou plnkou

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 27. novembra 2020. Komerčný recept.
10
porcií
30 minút
príprava
12 minút
na 170 °C

Suroviny

125 g
50 g
250 g
1 ks
⅓ šálky
⅓ šálky
3 PL
3 PL
3 PL
1 ks
Okrem toho:
 na potretie
 na podsypanie
 na posypanie
 na vymastenie formy




Postup

  1. 1

    Maslo vyšľaháme spolu s cukrom, pridáme vajce, Cake mix Liana a Fine mix Liana. V prípade, že je cesto príliš tuhé môžeme pridať 1-2 PL mlieka. Cesto vypracujeme na pomúčenej pracovnej doske a vložíme do formy na pečenie vymastenej tukom. Popicháme vidličkou a pečieme na 170 °C cca 10-12 minút.

  2. 2

    Plnku pripravíme vyšľahaním jemného tvarohu, nátierkového masla, cukru, kakaa a Nutelly.

  3. 3

    Vychladnutý korpus potrieme slivkovým lekvárom, poukladáme banán nakrájaný na kolieska a nalejeme plnku. Vrch posypeme nasekanými orieškami. Necháme stuhnúť v chladničke cca hodinu.

Diskusia k receptu

zolik
@titinil (27.11.2020 18:02)
Mas pravdu. Nato, ze to je komercny teda reklamny recept vyzera ta torta dost nevabne.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia