Bažantie smotanové ragú
Marcel Psigoda
šéfkuchár hotela Hviezdoslav v Kežmarku, 26. februára 2012
šéfkuchár hotela Hviezdoslav v Kežmarku, 26. februára 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4-6
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bažantie prsia umyjeme a pokrájame na kocky. Na bravčovej masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme nakrájané mäso, osolíme, okoreníme a dobre orestujeme na cibuľke. Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka.
- 2
Pred koncom dusenia zahustíme šľahačkovou smotanou s kukuričným škrobom a pred servírovaním zjemníme a dochutíme maslom. Podávame s cestovinou papardelle a zdobíme čerstvými bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu