Baranie stehno na víne a zelenine
Ivan Štefula
šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 21. decembra 2014
šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 21. decembra 2014
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
120 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Baranie stehno orežeme od loja a osolíme. Zeleninu očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Pridáme rozmarín, víno, všetko premiešame a dáme na pekáč.
- 2
Nasolené mäso potrieme olejom, položíme na zeleninovú zmes a prikryjeme alobalom. Pečieme pri teplote 160 °C domäkka. Občas podlejeme vodou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu