Baranie stehno na víne a zelenine

Ivan Štefula
šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 21. decembra 2014 18:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Baranie stehno na víne a zelenineFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 min
príprava
120 min
na 160 °C

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Baranie stehno orežeme od loja a osolíme. Zeleninu očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Pridáme rozmarín, víno, všetko premiešame a dáme na pekáč.

  2. 2

    Nasolené mäso potrieme olejom, položíme na zeleninovú zmes a prikryjeme alobalom. Pečieme pri teplote 160 °C domäkka. Občas podlejeme vodou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist