Naučila som sa ho v anglicku. Je veľmi jednoduchý, rýchly a chutný. Taktiež ho môžete pripraviť na veľa spôsobov.
porcií
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Múku preosejeme a pomiešame s ostatnými ingredienciami. Mohol by byť problém v múke, lebo oni tu majú múku ktorá je už zmiešaná s kypriacim práškom, ktorá je použitá v tomto recepte. Preto som napísala celý kypriaci prášok a keď tak skúste čajovú lyžičku sódy bicarbóny. Myslím si, že by to nemal byť problém, lebo táto ´kypriaca´múka aj tak nerobí žiadne zázraky. Takže bude stačit klasická hladká múka. Použite malý okrúhly plech na pečenie.
- 2
Keď pridáte kakao, bude kakaová ak nie, bude vanilková :) Najčastejšie ju robím čokoládovú. Rozkrojím ju cez stred a natieram ju malinovým džemom. Ak chcete môžete na vrch spravit polevu ( práškový cukor zmiešaný s citrónovou šťavou ) Najlepší je ešte teplý keď sa podáva so zmrzlinou ;)
- 3
Na tomto obrázku som robila modrú polevu len tak zo srandy, lebo som ju predtým neskúšala a bola som zvedavá.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu