netrápte sa s názvom u nás na Gemery tomu hovoríme " budáš kenír " výsledok je ten istý chutí znamenito a nasýtite sa na dlhšiu dobu - pre mna je to velmi sýte.
môžete mi poradiť ako to pečiete? Namočený vo vajíčku robievame, ale tento so syrom a vajíčkom som dnes skúsila prvýkrát a naposledy. Všetko sa od chlebíka oddelilo a zostalo v panvici. Možno nabudúce dám iba zapiecť do rúry. Inak neviem ako dosiahnuť to aby to zostalo prilepené na chlebíku.
Ja nedavam syr, chlebik natriem troch horcicou z jednej strany, chlebik namocim vo vajicku z oboch stran a z oboch ho aj opeciem. Clebik oblozim na tenko nakrajanou cervenou cibulou, kysl. uhorkou a kuskom cervenej sterilizovanej papriky. Pouzivam na to starsi chlieb.
Tak premenujeme ,, Slovensky syrovy bundás chlebík,,.