Pórová omeleta s pažítkou fotorecept
Rýchla večera, keď nás hlad morí a nie je čas na dlhé varenie. Alebo keď súrne potrebujeme využiť kúsok póru, aby nevyšiel navnivoč. Zobraziť celý popisRýchla večera, keď nás hlad morí a nie je čas na dlhé varenie. Alebo keď súrne potrebujeme využiť kúsok póru, aby nevyšiel navnivoč. V každom prípade chutné jedlo.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
5-10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia rozšľaháme s mliekom.
-
2
Vmiešame soľ, rascu a nasekanú pažítku.
-
3
Na oleji necháme zavädnúť na kolieska nakrájaný pór.
-
4
Zalejeme vajciami a na slabom ohni necháme zatuhnúť. Vrch omelety musí ostať jemne tekutý, nemá byť tuhý.
-
5
Podávame so zeleninou, prípadne kúskom chleba.
Diskusia k receptu