Piškótové cesto - s olejom alebo bez
Musela som vyskúšať, aký rozdiel je v piškóte s olejom alebo bez. Jednoznačne preferujem piškótu...
Medový korpus
Korpus s medovou chuťou. Chuťou pripomína medovník, len je vzdušnejší. Plniť môžete ľubovoľnou plnkou....
Kakaový koláčik - neuveríte, kto ho pripravil
Recept na perfektný kakaový piškótový koláčik, ktorý môže sa použiť ako korpus na tortu alebo jednoduchý zákusok ku kávičke....
Výborný jednoduchý korpus metódou 3 pohárov
Potrebujeme 3 poháre. Do jedného pohára rozbijeme celé vajcia. Do druhého pohára nasypeme kryštálový cukor,...
Kakaové korpusy a plnky z rôznych druhov Kakaa Liana
Kakao sa získava z kakaových bôbov a je známe svojou bohatou chuťou. Používa sa v rôznych jedlách a nápojoch, pretože ich dokáže vhodne ochutiť a zafarbiť....
Korpusy na dvojposchodovú tortu
Je to trochu náročnejšie, ale verím, že to zvládnete. Bude to dvojposchodová torta.