Kakaový koláčik - neuveríte, kto ho pripravil
Foto: razomzastolom
Recept na perfektný kakaový piškótový koláčik, ktorý môže sa použiť ako korpus na tortu alebo jednoduchý zákusok ku kávičke. Dobre sa krája, nepraská Zobraziť celý popisRecept na perfektný kakaový piškótový koláčik, ktorý môže sa použiť ako korpus na tortu alebo jednoduchý zákusok ku kávičke. Dobre sa krája, nepraská a je veľmi jemný. Veľmi
jednoduchá príprava. V zdroji je odkaz na video, kde koláčik pripravuje šesťročné dieťa, čo
znamená, že sa podarí každému. :-)))
Zdroj: https://youtu.be/9lr2PBiilKY
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Vaječné bielky vyšľahať so soľou a cukrom do hustej peny.
- 2
Pridať vanilkový cukor a žĺtky, zľahka vyšľahať. Pridať múku, kakao a prášok do pečiva, zľahka vyšľahať kým cesto nebude homogénne.
- 3
Piecť 40 minút pri 180 °C vo forme s priemerom 18-20 cm. Ozdobiť podľa želania alebo použiť ako tortový korpus.
- 4
Postup prípravy vo videorecepte na YouTube za odkazom (alebo viď zdroj): https://youtu.be/9lr2PBiilKY
Tiež kakaový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu