Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
farbuska
„Krkovička à la Východ (fotorecept)”
Tie krkovičkové steaky vyzerajú náramne dobre a nepochybne náramne dobre aj chutia.
Ja si z času na čas veľmi rada doprajem chutný koláčik ale na dobre pripravenú krkovičku má máloktorý koláčik. Mám tušenie že táto krkovička je z toho druhu. Vďaka za recept, ktorý určite použijem.
zolik
„Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024”
Mrazničková zbytková kuchyňa. Poznáte to určite aj vy. Niečo zostane a šup s tým do mrazničky. Ako som hľadala ten kúsok klobásky do polievky, narazila som na sáčok s kuracími krídlami, ktoré si surové postupne zbieram (keďže ich na pečenom kurací nikto nechce). Malý balíček s teľacími pečienkami bol hneď pri ňom a ešte tak za dve hrste hrášku v už dosť dlho otvorenom sáčku. Na takéto zbytky je najlepšie slovenské rizoto. Nech žije! Parmezán mám doma vždy. Je to moja “úchylka”. Citróny, olivový olej, parmezán a olivy musím mať - inak som nervní. K rizoto som servírovala v lete urobenú červenú papriku v oleji. Výborné to bolo. V mrazáku je opäť nejaké miesto a prehľadnejšia situácia.
Majte pekné poobedie. Ja idem nakúpiť citróny a parmezán 😊