Vynájdite sa:
7 tipov, ako na grilovačke prekvapiť, aj keď nemáte žiadne mäso

Jana Štrbková, 25. augusta 2023     4 minúty čítania

Na gril patria klobásy, špekáčiky či poriadny kus mäsa... Takú predstavu má väčšina z nás. Ale čo keď doma nič z toho nemáte, alebo sa jednoducho mäsu vyhýbate? Barbora Kyšková, autorka vegánskych receptov, vám poradí, ako z grilovania urobiť labužnícku záležitosť aj bez mäsa.



Foto: Shutterstock

3. Huby patria na gril

Výbornou surovinou na grilovanie sú veľké šampiňóny portobello. Stačí ich marinovať a ugrilovať. Ak máte kontaktný gril, tak v ňom, ak nie, tak ich pri grilovaní najprv zaťažte, napríklad doskou, a potom dostanú ploský tvar.




ANKETA: Máte radi grilovanú zeleninu?

93,3%



6,7%







Diskusia k článku







 



TOPlist