Staročeská pečená krkovička (fotorecept)
Foto: Zuzanka1367Staročeská pečená krkovička Mäso odležané v pive má skvelú chuť a k tomu dlhší čas pečenia urobí z tohto kúska krkovičky skutočnú dobrotu. Pickled pork - Marinované pečené bravčové stehno (fotorecept)
Foto: PalokuchkiPickled pork - Marinované pečené bravčové stehno Takto upravene mäso je chutné, keď sa podáva teplé, ale je veľmi dobré aj studené, napríklad na prípravu obložených chlebíkov. Pomaly pečené bravčové koleno v liatine (fotorecept)
Foto: MrnousikPomaly pečené bravčové koleno v liatine Pomaly pečené bravčové koleno presne tak, ako som si ho predstavovala a chutilo výborne! Pečená krkovička na rozmaríne s kapustovými haluškami
Foto: MysiacikPečená krkovička na rozmaríne s kapustovými haluškami U nás doma milujeme toto jedlo. Pomaly pečené marinované bravčové pliecko (fotorecept)
Foto: PustaPomaly pečené marinované bravčové pliecko Voňavé lahodné šťavnaté mäkučké mäsko, ktoré sa priam rozplýva na jazyku, s chrumkavou pikantnou kôrčičkou na povrchu. Pečené bravčové pliecko na svetlom pive (fotorecept)
Foto: ElenasPečené bravčové pliecko na svetlom pive Lahôdka pre gurmánske jazýčky. Šťavnaté mäso a lahodná zelenina, ktorým pivo pridá vynikajúcu chuť. Pečené bravčové pliecko na rozmaríne (fotorecept)
Foto: Izabella929Pečené bravčové pliecko na rozmaríne Bravčové pliecko s chuťou rozmarínu pečené v celosti na panvici. Pečené bravčové alebo Nedeľná pečienka (fotorecept)
Foto: BubayaPečené bravčové alebo Nedeľná pečienka Nakrájajte, naservírujte s kyslou kapustou, knedľou, prípadne pohánkou a pridajte k tomu pohár dobrého piva. Pečené bravčové karé
Foto: Catthy6093Pečené bravčové karé Môj prvý kulinársky pokus s bravčovým vyšiel vynikajúco. Karé na vínových šampiňónoch (fotorecept)
Foto: ElekraKaré na vínových šampiňónoch Aby sme nejedli len diétne kuracie mäso tak som upiekla bravčové karé. 



Myslim, ze ide o omyl, ved maso sa pomaly pecie na nizkej teplote, takze spotreba napriek dlzke pecenia nie je vyssia .... ale ten rozdiel v chuti je markantny !!!! Raz vyskusajte a uvidite...
Ja som robil včera pečenú kačicu 12 hodín, ten rozdiel v chuti a šťavnatosti je tam naozaj veľký. 😋