Pečené bravčové pliecko na rozmaríne fotorecept
Foto: izabella929
Bravčové pliecko s chuťou rozmarínu pečené v celosti na panvici.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové pliecko som umyla osušila.Na panvicu som dala nakrájanú slaninu na kocky, cibuľu, keď pustila tuk, pridala som pliecko a opiekla zo všetkých strán.
-
2
mäso som osolila, okorenila, posypala rascou a červenou mletou paprikou.
-
3
Pridala som horčicu a kečup.
-
4
Vetvičky rozmarínu.
-
5
Pridala som víno.
-
6
Prikryla pokrievkou a nechala pomaly piecť.Už som viac krát nepodlievala.
-
7
Po 50 min. pečenia som mäso odkryla, polievala som ho šťavou a ešte 15 min. nechala odparovať. Stále som ho polievala výpekom.
-
8
Upečené mäso som vyložila na dosku a nechala 15 min. odpočívať.
-
9
Nakrájala som ho na plátky. Kým sa mäso pieklo uvarila som prílohu varené zemiaky s rascou.
-
10
Prajem vám dobrú chuť.
♡ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
@radox , a čo by sa stalo, keby si ten rozmarín zjedol?
Je to predsa jedlá bylinka, alebo sa mýlim?
v profile pises:Zatiaľ sa ale len učím a vďaka vareche sa mi to celkom darí.
no tak pokracuj dalej v uceni a prides na to sam,ci sa mylis.koniec koncom zjedz par vetviciek tejto jedlej bylinky a uvidis co sa stane.
potom prepac,tvoj predosly prispevok vyznel ironicky,a vetvicky nejedz.vela ludi uz rozmarinom pokazilo jedla,ked ho pridali viac ako je potrebne pre jeho silnu aromu,ktora prerazila vsetky ostatne chute.
napisal som niektori ludia a nie ty ze si ho dala vela.naopak,podla fotky to bolo akurat,napisal som predsa v prvom komentari ze to je urcite chutne.ak ti chuti cerstvy rozmarin,tak dobru chut.