Rodina je základ alebo moja prvá poriadna panvica

Inzercia, 21. novembra 2013     3 minúty čítania

-Inzercia-
Dlhšiu dobu žijem v zahraničí a ten pocit, keď sa človek vracia domov mám vždy rád. Aj keď vďaka dnes dostupným možnostiam komunikácie na diaľku je všetko jednoduchšie, ten priamy kontakt je stále nenahraditeľný. Hovorí sa, že rodina je základ. Naši najbližší ľudia, na ktorých sa dá vždy spoľahnúť.




Chodievam domov hlavne cez víkendy a zdá sa, že mamina má vždy pocit, že som štyri dni nejedol. Asi to poznáte tiež, mám dojem, že mi chce uvariť snáď všetko, čo som za ten mesiac svojou neprítomnosťou doma zameškal.

Má nespočetné množstvo panvíc a hrncov. Na to sa ja vôbec nechytám. Minule som si povedal, že tento stav zmením a zaobstarám si niečo poriadne! Voľba padla na keramický riad Delimano. Keramický povrch mi fakt vyhovuje, keďže sa snažím jesť zdravšie a na varenie teraz postačí pár kvapiek oleja. Nikdy som nebol veľký fanúšik umývania riadu a tento povrch sa umýva skoro sám, takže ideálne! Vybral som si rodinnú panvicu, je najväčšia a kedže toho zjem fakt veľa a často mávam návštevy, rozhodne sa to hodí.

Rodinnú keramickú panvicu Delimano Ceramica Prima môžem určite len odporučiť a navyše ju práve teraz nájdete v zaujímavej akcii so zľavou 30 € TU! Neviem ako vy, ale ja už mám tip na vianočný darček pre maminu!








 



TOPlist